Vraag je offerte aan

WAAROM IS WINDEX DE JUISTE PARTNER?

 

 

 

CONCURRERENDE PRIJZEN

Een lange-termijnsamenwerking met onze leveranciers, macro-economische factoren en productiemethodes volgens de lean-principes maken het mogelijk concurrerende prijzen aan te bieden.

 ‘JUST–IN–TIME’ LEVERINGEN

Just-in-Time betekent voor ons “wat nodig is, wanneer het nodig is en in de benodigde hoeveelheid”. Onze Scandinavische klanten genieten al jaren van deze service. Levering van standaardproducten vanaf 9 dagen.. 

GECERTIFICEERDE KWALITEIT 

(P-keurmerk)

Alle huidige beschikbare en geldige certificaten: ISO 9001 en 14001, CE label, Process Quality (P-mark). Kwaliteitscontrolesysteem op basis van 5 controlepunten in het productieproces: materialen, productgeometrie, werking van de hardware, kwaliteit van het eindproduct en  accessoires.  

SNELLE REACTIETIJD

Ontvang een prijsopgave  binnen het uur voor standaardproducten. Speciale leveringen (bijv. vervanging van beschadigde elementen) vanaf 3 dagen. En 24/7 klantenservice.

We weten dat er in de bouwsector van alles kan gebeuren. We staan dus klaar voor efficiënte communicatie en snelle berekeningen met als resultaat een vlug antwoord, een snelle oplossing van het problem en een klantgerichte service.